(iOS) Last Pirate: Survival Island Adventure hile oluşturucu kaynak
Mar 8, 2022 23:48:23 GMT
Post by peuwarmatapu on Mar 8, 2022 23:48:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile oluşturucu kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Last Pirate: Survival Island Adventure 2022 version ▞▞▞
çok güzel oyun ama oynaması zor
Oyun sürekli donuyor fps en düşükken yine de oyundan gidiyor her şey yolunda gidiyor tek başına oyun bence
oyunyükleniyo
Merhaba geliştirici ben 10. seviyedeyim ve 10. seviyede geminin tepesinde 5 kutu doldurmamız gerekiyor. Ama 3 veya 2 kutuyu doldurduğumda tüm kutular kayboluyor bu ne? Oyununuzu seviyorum❤️ ama lütfen bu sorunu çözün...
Bu oyun güzel ama içme suyu seçeneğini kaldırırsanız bu oyunu oynamak kolay olacaktır. Lütfen bunu yap.
Suyla çevrili ve bir bardak bile yapamıyor😡👎👎👎 ve gerçekten berbat bir içecek almak için sadece bir hindistancevizi alıyor, mantıklı bir hayatta kalma oyunu yapıyor, bu benim sorunum, iyi bir oyun, sadece içecek bir şeye ihtiyacım var 🥛
Her oyun 5 5 degildir buda guzel ama 5 deymez
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateegia cyy
MUHTİŞİM
tamam en kötüsü değil ama çeteler biraz op ve tekneniz için ikinci yükseltme için dalgalar hayır gibi ve yeni başlayanların silahlar kadar iyi olduğu gerçeği benim sorunum zırh ve malzeme almak biraz daha kolay olmalı orada
Kox kotudu yuklemeyin yukleyenih6
Last Pirate: Survival Island Adventure Cabaran vrb
Bakın düşmanın krakerkensek orda var o düşman düşmanla teke tek dövüşmek
tamam Oyunu seviyorum oldukça havalı ama burada bir sorun var ve oymacılık ve düşmanların nasıl çalıştığıyla ilgili, bu da deneyimi oynarken pek de iyi bir zaman değil. ps: işçiliği yapan adam... Bir balta için 2O TAŞ VE DEmet AHŞAP, onu yaptığımda büyük değil. hadi düzelt.
Hala daha iyi ve yüksek grafik yapabileceğiniz iyi bir oyun
Abicim Oyun İnternetini
Oyunu açamıyorum hemen geri çıkıyor ve hiç beğenmedim
kötü ama biraz iyi
Efsane oyun yav sonunda oyunun yapımcısı kimse o kişi yapmış ellerine sağlık çok güzel olmuş
Büyük bir ahşap kutu tesisatı kurulumum var olan nasıl olabilir bilen var mı
Oyun güzel ama 2 tane eksik var birincisi çok korkunç ziyaretinde Grafikleri çok kötü o yüzden 1 yıldız kırdım ÖNE çıkması Için rastgele jejdhejejhekjehdejejejrjekejrhrjekejdjdjleejjdhdkekejejejsjskjsjsjsjsjsjsjsjsjdjdkdjskeljddjdoekjdjdjdjdjdkekekejjekekekejdjdkdkdkskkeekkekkdjwoeiejeoeoeiejeoepie9e8urieieidjddjdjdjdjdjdjkdjdjdjdjkdkdieieieidododkdkkekkekdkelekd, dlekekoeekkekekekdkelkedkdkkeekdkeoepeoeoeoeoekkdoekekekelelkekekekekeoekkeeooeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoieirorijcjkdjjdjjdjdjdjdjdjdjdj
Çünkü, bazı görevleri tamamladım ve kapattım, kaynaklarımı tamamen kaybettim ve sırt çantamdaki geniş alanlar dahil, neden olduğunu bilmiyorum! Sırt çantama nasıl geri dönebilirim, bu yüzden iki tane...
Furkan
Süper oyun beğendim lütfen reklam haritası
Çok kötü ahtopot korkutuyo
Tamam ama oyunu bitiremezsin. Yeterince uzaklaştığınızda, kırmızı bir fıçı damlası olan ve asla düşmeyen siyah toz gerekir. Yani devam etmek için ihtiyacınız olan bombayı yapamazsınız. Aramak için saatler harcadım ve hiçbir şey bulamıyorum.
Olay örgüsünü anlamayın.... Ve oyunu anlamakta güçlük çekmek de yeterli rehberlikten yoksun..... Bir süre sonra ilginizi kaybettiniz..... Pek eğlenceli değil,😔
Bu oyunu çevrimiçi oynanabilir hale getirin. Yeni adalar ekleyin, oyununuzu daha fazla korku ve yeni bir hikaye ekleyin ..... Bu oyunu çevrimiçi olarak da oynanabilir yapın.... daha fazla karakter ve hikaye ekleyin devasa bir kale ekleyin 🏰 kötü konut türü.... Bir kar adası ekleyin. Cythe işleyici cadılarını ekleyin. Kilise görevini kaldırın ve charch'ı büyük bir zombi ülkesi yapın. Ayrıca kadın karakterler ekleyin. Ve denizinizi erişilebilir hale getirin okey
Eğer çıkış yapabilirseniz ve eşyalarınız eskisi gibi kalsaydı bu oyun çok daha iyi olurdu. Çıkıp kaldığınız yere geri dönmenin bir yolu yok. Oyunda değilken kamp alanınız ölüler tarafından yağmalanmamalıdır. Bunun için bir kaydetme düğmesine ihtiyacı var ve sandıklarımızdaki eşyaları düşmanları yağmalamaktan korumak için 4 haneli kod koyabilmeliyiz.
Oyun güzel ama hayvanlar çok fazla can can niyetinde zor gemiyi sonra 50 ye yakın saldırıyor ve bunlarda ok atanlar ve bomba patlatanlar var o planlamayı hayalsun. İksir yapmak için de gerekli şeyler varillerden zor çıkıyor. O yol sil baştan sen 10 kere vuruyorsan 1 vuruşunda öldürüyor. Hemenn için zevki keyfi!
İyi oyun! çok güzel oyun! oynamak kolay. Bu erken erişim olduğu için bu oyunun gelecekteki güncellemeleri için heyecanlıyım. Oyundaki hayvanlara korkunç sesler eklemenizi ve ayrıca kuşlar ve köpekbalıkları gibi daha fazla hayvan eklemenizi öneririm, bu yüzden her yerde dikkatli olmalıyız, ayrıca gün içinde belirli bir bölgeye ürkütücü yürüme kemikleri ekleyin. harika iş! daha fazla güncelleme gelecek!
Bir insan kurtardım benm adaya geldi ama ona nasıl yardım edecem adam kıvranıyor lütfen yardım
Hala kontrollere alışıyor. Etrafıma bakınırken her şeyi mahvetmemeye çalışıyorum.
Bu oyun çok güzel
Enerjisi cok cabuk bitiyor ..daha oyuna baslamadan tukeniyor...sıkıldım cok cabuk oluyor
Oynadığım bazı birinci şahıs oyunları kadar kolay değil ama yine de eğlenceli ve gezinmesi kolay
Çok oyun amma 2 kişilik bu oyunu hiçbir zaman almazdım
çok fazla güzel olacak ve hafta sonu amadanın küçük olması ve oyun oynamaktan kotu 1 şimdi sıkıldım bir şey yok cunku 1
Hayat çok kısa, bakış açısı çok sınırlı. Yakınlaştırılamıyor veya uzaklaştırılamıyor. gezinmesi de zor
Last Pirate: Survival Island Adventure রোমাঞ্চকর foyr
idare eder
Çok zayıf kontrol. Eşyaları toplamak çok zor
Gerçekten harika bir oyun eğer ben de arkadaşlarımla çok oyunculu modda oynayabilirsem umarım bir sonraki güncellemede olur
Last Pirate: Survival Island Adventure Äventyr ube
Son korsanda ne keyifli bir deneyim ☠😄
Güzel bir oyun 👍 Gerçek Hayat Hayatta kalmak o kadar kolay değil Ama oyun Seviyesi zor değil çok kolay değil Orta seviye. Bu Gemiyi beğendim 🚢 Bear Grylls'in bu oyunu indirdiğini hissediyorum ve Hayatta Kalma Hayatınızın tadını çıkarın !!
Last Pirate: Survival Island Adventure სათავგადასავლო rdfr
Oyun iyi ama lvl'ye yükselttikten sonra çalışmıyor, nazikçe idare edin, bu yüzden oynamaya devam ediyorum
güzel grafikleri var ama neden 2 yıldız? çünkü silahları incelemen gerekiyor ve eşyaları almak o kadar zor ki, onu varillerde alabilirsin ve gece olduğunda iskeletler sana saldıracak (zorlayıcı) ama bir kez teknenin yanına barikat kurmazsan iskeletler yok edecek o
Bu oyun bir pil yeme makinesidir.
Bu adanın ve adanın çok küçük olduğu bir hikaye yok, lütfen bu oyuna biraz kaynak ekleyebilir ve grafikleri iyileştirebilir misiniz?
Öncelikle bu oyuna 1 yıldız veriyorum, bunun sebebi yemek barınız/su barınız hızlı düştüğü için oyundan gerçekten zevk alamıyorsunuz, ayrıca ataklar arası miller kısalıyor. bu yüzden savunmanızı, silah yükseltmelerinizi ve duvarınızı ve sığınağınızı nasıl onardığınızı yapmak için çok az zamanınız kaldı. bu değiştirilmezse kaldırma işlemi gerçekleştirilecektir. Bu oyun en iyisi olduğu için 5 yıldızı hak ediyor. oh aletlerin de kilometreleri hızla düşürmesini unuttum. lütfen bunu kısa ve 5 yıldız